Ten Hag moet puzzelen door flinke tegenvaller achterin

Reacties

Problemen achterin bij Manchester United: Raphaël Varane ligt er de komende weken uit vanwege een  blessure. Erik ten Hag moet daardoor puzzelen de komende tijd, aangezien de Fransman niet de enige geblesseerde momenteel achterin is bij United.

Ten Hag moet puzzelen door flinke tegenvaller achterin
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Manchester United
Manchester United

Naast Varane zijn ook Luke Shaw en Tyrell Malacia momenteel uit de running bij de club uit Manchester. Alhoewel Malacia bijna helemaal hersteld is, moet Ten Hag aankomende zondag nog improviseren als United op bezoek gaat bij Arsenal.

Volgens verschillende lokale media zullen Victor Lindelöf en Lisandro Martínez in de wedstrijd tegen de nummer twee van vorig seizoen het hart van de defensie vormen achterin. Daarachter zullen Harry Maguire en Jonny Evans op de bank plaatsnemen.

Evans en Maguire blijven
Evans lijkt door de blessure van Varane te blijven bij United. De Noord-Ierse verdediger tekende deze zomer een kortstondig contract tot en met 31 augustus 2023, maar dat zal met een jaar worden verlengd.

De kans dat Maguire de komende dagen nog vertrekt bij United lijkt ook een stuk kleiner te zijn geworden. De Engelsman was eerder deze transferperiode nog dicht bij een overgang naar West Ham United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.