Transferdagboek 7/7: Van der Wiel, Ruiz en Balotelli

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Ondanks een matig optreden tegen Brazilië en het feit dat Gregory van der Wiel dinsdagavond tegen de Uruguayanen vanwege een schorsing ontbrak, kan de verdediger zich wel verheugen op de interesse van verschillende topclubs.

Transferdagboek 7/7: Van der Wiel, Ruiz en Balotelli

Nadat we eerder al hadden bericht over de vermeende interesse van Bayern München, is de Spaanse top inmiddels eveneens wakker: verschillende media melden dat Barcelona de Ajacied graag zou willen inlijven.

De vraag is of FC Twente haar topspeler Bryan Ruiz nog weet te behouden. Sevilla had een tijd concrete belangstelling, maar vanuit Spanje, de droomcompetitie voor de Costa Ricaan, lijkt het inmiddels iets rustiger. De laatste telefoontjes komen uit Engeland. Althans, volgens The Daily Mirror. Deze krant meldt dat de aanvaller bij Liverpool in beeld is.

De nieuwbakken manager, Roy Hodgson, wilde de spits als trainer van Fulham al naar Londen halen en is blijkbaar nog steeds overtuigd van de kwaliteiten van De Wezel.

Eén van de smaakmakers van het huidige WK, de Duitser Mesut Özil, mag zich verheugen op de belangstelling van Arsenal. Dat meldt The Daily Star. Manager van The Gunners, Arsène Wenger, is zeer gecharmeerd van de speler van Werder Bremen. De club zou zelfs al een bod van 24 miljoen euro hebben uitgebracht.

Tot slot Mario Balotelli. Het probleemkind staat volgens verschillende Italiaanse media voor een vertrek van Internazionale naar Manchester City, terwijl ook stadgenoot United graag de handtekening van de aanvaller onder een contract zou zien staan. Dat wordt dus nog een heuse strijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen