Van Domselaar dwingt toptransfer af en wordt ploeggenoot van Pelova

Reacties

Daphne van Domselaar maakt een toptransfer naar Arsenal. De keeper van Oranje komt over van Aston Villa en gaat in Londen samenspelen met collega-international Victoria Pelova.

Van Domselaar dwingt toptransfer af en wordt ploeggenoot van Pelova

Arsenal heeft het tweejarige contract van Van Domselaar voor een nog onbekend bedrag afgekocht. Ook de contractduur is onbekend. De transfer betekent een flinke stap omhoog. Villa eindigde vorig seizoen als zevende in de Women's Super League, Arsenal finishte achter Chelsea en Manchester City als derde. Die plek geeft recht op een ticket voor de eerste ronde van de Women's Champions League.

Van Domselaar maakte vorig jaar de overstap van FC Twente naar Villa, dat slechts een seizoen van haar diensten gebruik kon maken. De 24-jarige keeper maakte een uitstekende indruk en dwong in Birmingham een transfer naar Arsenal af. Bij The Gunners staat ook Pelova onder contract. Vivianne Miedema vertrok juist en speelt komend seizoen voor Manchester City.

Van Domselaar sluit meteen aan bij Arsenal. De 27-voudig international kampte met de naweeën van een slepende heupblessure, maar is inmiddels weer fit. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.