Voetbal op tv: Jan Roelfs commentator bij Roemenië - Nederland

Reacties

De NPO pakt dinsdag flink uit met Roemenië - Nederland. In dit bericht lees je precies hoe, waar en wanneer je de laatste twee achtstefinaleduels op het EK kunt volgen.

Voetbal op tv: Jan Roelfs commentator bij Roemenië - Nederland
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

De hoofdmoot is natuurlijk Roemenië - Nederland. De bal gaat om 18.00 uur aan het rollen in München, de uitzending op NPO1, NPO Start en NOS.nl begint om 16.45 uur. Vanuit de Allianz Arena voorziet Jan Roelfs het commentaar. Mensen met een gehoorbeperking kunnen inschakelen op NPO 1 Extra, daar is het treffen te volgen met audiodescriptie. NPO1 staat de hele dinsdagavond in het teken van het voetbal - het achtuurjournaal en de presentatie van het nieuwe kabinet gaan naar NPO2.

Volgens de huidige planning begint om 20.15 uur het praatprogramma van de NOS rondom het EK, Studio Fussball geheten. Gemakshalve nemen we aan dat die aflevering komt te vervallen mocht de wedstrijd in München niet binnen negentig minuten beslist zal zijn. Om 21.00 uur is dus eveneens op NPO1 de laatste achtste finale te zien. Oostenrijk en Turkije maken uit wie er in de kwartfinale tegen Nederland of Roemenië speelt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.