Arsenal overrompelt PSV in eerste twintig minuten bij CL-rentree

Reacties

De terugkeer van PSV in de Champions League is woensdagavond voorlopig nog geen feestje geworden. De ploeg van Peter Bosz grossiert op bezoek bij Arsenal in defensieve fouten en staat na twintig minuten al 2-0 achter in Londen.

Arsenal overrompelt PSV in eerste twintig minuten bij CL-rentree
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV

De eerste serieuze kans voor The Gunners was meteen raak. Martin Ødegaard kreeg meer tijd dan je de Noorse aanvoerder van de thuisploeg moet geven. Zijn schot was nog niet eens zo geweldig, maar doelman Walter Benítez kon de poging niet geweldig verwerken, de rebound was een koud kunstje voor Bukayo Saka: 1-0. PSV leek zich te herstellen van die vroege opdoffer, maar de tweede tik kwam er toch snel achteraan.

Bij balverlies was er van restverdediging amper sprake, haast moeiteloos stoomde het team van Mikel Arteta op tot aan de Eindhovense zestien. De counter werd besloten met een balletje breed op de meegestormde Belgische vleugelaanvaller Leandro Trossard. De Vlaming schoot niet kiezelhard maar wel loepzuiver in vanaf de rand van de zestien: 2-0. Voor PSV wordt het een zeer zware avond.

Onze analyse van Arsenal, de tegenstander van PSV

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.