Bekijk de hoge quoteringen rondom Yamal en de EK-finale bij TOTO!

ADVERTORIAL - Spanje en Engeland vechten zondag in Berlijn uit wie zich Europees kampioen mag noemen. Eén van de twee landen zal de titel overnemen van Italië. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor, hoe kan het ook anders, Lamine Yamal.

Bekijk de hoge quoteringen rondom Yamal en de EK-finale bij TOTO!
Spanje
Spanje
2 - 1
Engeland
Engeland

Vanaf dat de bal ging rollen op het EK liet Spanje meteen zien dat het met zijn frivole, onvoorspelbare voetbal een grote kanshebber was om de finale van het toernooi te bereiken. Onder andere Yamal liet zich in de groepsfase meteen gelden met een assist tegen Kroatië. In de twee daaropvolgende wedstrijden tegen Italië en Albanië stokte zijn productie even, maar in de achtste finales was Yamal weer goed voor een assist tegen Georgië. Ook in de kwartfinale tegen Duitsland liet de speler van Barcelona zich gelden met onnavolgbare acties en wederom een assist. TOTO hanteert quoteringen van 5.75 voor een assist en 3.20 voor een doelpunt of assist van Yamal in de finale tegen Engeland.

Wat Yamal tot aan de halve finale nog niet lukte, was het maken van een doelpunt. Wel was hij in de wedstrijden daarvoor al meerdere keren dichtbij met geplaatste schoten van buiten de zestien. Tegen Frankrijk probeerde de zeventienjarige Spanjaard het andermaal van grote afstand en dit keer viel de bal wél binnen. Het was het startschot voor de ommekeer van La Roja met als eindresultaat plaatsing voor de finale. Een doelpunt van Yamal tegen Engeland kan je nu 4.50 keer je inzet opleveren bij TOTO en als je deze weddenschap in combinatie met een overwinning van Spanje speelt, stijgt die quotering zelfs naar 6.50.

Schiet-quoteringen voor Yamal (inclusief eventuele extra tijd)

- Yamal schiet drie keer: 2.39
- Yamal schiet één keer op doel: 1.73
- Yamal schiet twee keer op doel: 3.80

Welkomstactie (24+)
TOTO biedt bij deze finale natuurlijk ook een mooie welkomstactie aan voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie ontvang je voor 50 euro aan Free Bets na een eerste inzet van minstens 10 euro. Bij die eerste weddenschap moet de quotering wel minstens 1.50 zijn. Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je van TOTO voor 50 euro aan Free Bets. Het zijn er vijf met een waarde van 10 euro per stuk. Klik hier om de actie te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's