Belofte maakt schuld: Cucurella verft haar rood na EK-winst Spanje

Reacties

Marc Cucurella viel op het EK in Duitsland niet alleen op door zijn sterke spel, maar ook door zijn haardos. Die kleurt na de eindzege van Spanje rood. De 25-jarige verdediger blijkt een man van zijn woord. 

Belofte maakt schuld: Cucurella verft haar rood na EK-winst Spanje
© Instagram @Cucurella3
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Hij beloofde me dat hij zijn haar rood zou verven als Spanje het EK zou winnen. Maar ik zal hem niet dwingen!', zei de vriendin van Cucurella in aanloop naar de finale. De partner van de Spaanse international voegde eraan toe dat Cucurella al sinds zijn kinderjaren lang haar heeft en dat het onderdeel van zijn persoonlijkheid is.

Omdat Spanje in de eindstrijd afrekende met Engeland, was er geen weg meer terug voor Cucurella. De speler van Chelsea doopte zijn haar in de rode verf. Dat deed Cucurella in samenwerking met Garnier. De EK-winnaar prijkt namelijk op de cover van het zomermagazine van het haarverzorgingsmerk. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.