Chelsea koopt Geremi van Real Madrid

Chelsea en Real Madrid zijn het eens over een transfersom voor Geremi. De Kameroense middenvelder verhuist voor tien miljoen euro van Madrid naar Londen, tenzij hij zelf kenbaar maakt niet naar The Blues te willen.

Chelsea koopt Geremi van Real Madrid

Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk. De international, die twee weken geleden met De Ontembare Leeuwen de finale om de Confederations Cup speelde in Parijs, komt bij Real amper aan spelen toe. Sinds de zomer van 1999 staat de 24-jarige speler onder contract bij de Madrileense club. Maar in die periode is hij er nimmer in geslaagd uit te groeien tot een vaste basiswaarde. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Middlesbrough.

Mocht de transfer van Geremi uiteindelijk daadwerkelijk doorgaan, dan is de Kameroener de eerste aanwinst van Chelsea sinds Roman Ambramovitsj vorige week de club overnam. De Londense club zou interesse hebben in een enorm aantal gerenommeerde spelers, volgens de Britse media.

Met het transfergeld dat Real incasseert voor Geremi, kan de Koninklijke een flink deel van de komst van David Beckham bekostigen. Becks vertrok voor 35 miljoen euro naar de Spaanse kampioen.

Bekijk hier al onze video's