'Cziommer in beeld bij Feyenoord'

Simon Cziommer staat volgens de GPD-bladen in de belangstelling van Feyenoord, dat in Spanje Paul Bosvelt een blessure zag oplopen. Het contract van de Duitser bij FC Twente loopt deze zomer af.

'Cziommer in beeld bij Feyenoord'

Cziommer is in onderhandeling met FC Twente over een nieuwe verbintenis. De Duitser, die de Twentse jeugdopleiding doorliep, staat echter ook in de belangstelling van andere clubs. Feyenoord zou daar één van zijn, volgens de GPD-bladen. De 22-jarige middenvelder kan ook rekenen op interesse uit het buitenland.

Naast Cziommer heeft de Rotterdamse club interesse voor Alessandro. De Braziliaanse media berichtten dat er al wordt onderhandeld over een contract. Maar volgens Feyenoord is er voor de Braziliaan alleen sprake van een stage bij Excelsior.

Feyenoord kreeg op het trainingskamp een eerste tegenvaller te incasseren. Paul Bosvelt moest de training op het doorweekte veld op Gran Ganaria voortijdig staken. Assistent-trainer John Metgod had de aanvoerder tijdens een trainingspotje in zijn val meegenomen. Na een bezoek aan het ziekenhuis bleek de blessure mee te vallen. Bosvelt heeft zijn kuitbeen zwaar gekneusd. Daardoor moet hij dinsdag het oefenduel met Sturm Graz aan zich voorbij laten gaan.


Lees het laatste transfernieuws in het Dossier Transfers


Bekijk hier al onze video's