Feyenoord onthult splinternieuw shirt met historische waarde

Reacties

Feyenoord heeft dinsdagavond een splinternieuw shirt geopenbaard. Het tenue bevat flink wat historische waarde en zal gebruikt worden als derde tenue in het seizoen 2024/25.

Feyenoord onthult splinternieuw shirt met historische waarde
© Pro Shots

Het ontwerp van het nieuwe shirt is geΓ―nspireerd op het groen-witte uitshirt van Feyenoord in het seizoen 2003/04. Dit shirt werd vier jaar geleden door supporters van Feyenoord uitgeroepen tot mooiste uitshirt in de historie van de club.

Hoewel het shirt als mooiste werd beoordeeld door de fans, zijn de herinneringen aan het shirt niet bijzonder prettig. In het seizoen 2003/04 werd Feyenoord derde in de Eredivisie op ruime afstand van kampioen Ajax. De Rotterdammers werden daarnaast in de voorronde van de UEFA Cup al uitgeschakeld en ook in het bekertoernooi ging het al vroeg mis voor Feyenoord.

Feyenoord heeft niet bekendgemaakt wanneer het nieuwe derde tenue voor het eerst gedragen zal worden. Wel maakt de Eredivisionist duidelijk dat het shirt iets aangepast moet worden als het gedragen wordt tijdens Champions League-wedstrijden, als gevolg van de UEFA-reglementen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.