Giménez, Pavlidis of De Jong: zo worden de topscorerkansen ingeschat

ADVERTORIAL – De Eredivisie is pas acht speelronden onderweg, maar een blik op de topscorersranglijst verraadt dat er nog maar drie spitsen zijn die tot de kopgroep behoren. Santiago Giménez, Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong strijden om de Gouden Schoen. Deze kansen ducht JACKS.NL de spitsen toe.

Giménez, Pavlidis of De Jong: zo worden de topscorerkansen ingeschat
© Pro Shots

Luuk de Jong
Voorafgaand aan het seizoen werd er mede door de komst van Ricardo Pepi voorzichtig getwijfeld aan een basisplaats voor Luuk de Jong, maar aan die twijfels heet hij al snel een einde gemaakt. De spits is opgeleefd onder het bewind van Peter Bosz en heeft nu al bijna meer goals gemaakt dan in het vorige seizoen. In de Eredivisie staat de teller momenteel op zeven. Een goed doelpuntenaantal, dat toch nog steeds een stuk lager is dan dat van de concurrenten. JACKS.NL heeft een odd van 4.00 beschikbaar gesteld voor wanneer je De Jong als topscorer van de Eredivisie ziet.

Vangelis Pavlidis
Ook Vangelis Pavlidis is de piloot in het verhaal van zijn vliegende start. De spits van AZ heeft het clubrecord gebroken door in de eerste acht speelronden van een Eredivisie-seizoen te scoren. Dat betekent niet dat de Griek acht goals heeft gemaakt, maar het aantal van tien staat zelfs achter zijn naam. Daarmee is Pavlidis nog geen topscorer van de Eredivisie, maar haakt hij meer dan aan in de race om de Gouden Schoen. De bookmaker heeft een odd van 3.00 staan voor de topscorerstitel van Pavlidis.

Santiago Giménez
In de openingswedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard kwam hij niet tot scoren, maar sinds dat moment is de spits bezig aan een indrukwekkende serie. Onder meer door zijn hattrick in de Klassieker staat de teller momenteel op twaalf goals in acht wedstrijden voor de Mexicaan, waarmee hij flink vooruit loopt op de Coen Dillen-index. Ook de aangetrokken spits Ayase Ueda zorgt er nog niet voor dat Giménez minder speeltijd krijgt. JACKS.NL heeft een odd van 1.80 staan voor wanneer Giménez topscorer van de Eredivisie wordt.

De odds voor de Eredivisie-topscorerstitel op een rij

- Santiago Giménez: 1.80
- Vangelis Pavlidis: 3.00
- Luuk de Jong: 4.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's