Guardiola staat open voor rentree van met bonje vertrokken Cancelo

Reacties

João Cancelo kan na zijn verhuurbeurten weer aanspraak maken op een plek in de selectie van Manchester City. Dat vertelde manager Pep Guardiola vrijdagmiddag op zijn persconferentie.

Guardiola staat open voor rentree van met bonje vertrokken Cancelo
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 2
Manchester City
Manchester City

Cancelo vertrok in januari 2023 uit Engeland nadat hij in onmin was geraakt met Guardiola toen Rico Lewis hem uit het elftal speelde. Na verhuurbeurten bij Bayern München en Barcelona is de Portugese vleugelspeler nu weer terug bij de kampioen van Engeland. Het idee is nog altijd dat Cancelo vertrekt, maar Guardiola heet hem van harte welkom als dat niet gebeurt.

'Hij traint met ons. Misschien blijft hij, misschien niet. Hij laat zich goed zien tijdens de trainingen, hij houdt van voetbal. We zullen wel zien, maar hij zou best weer voor ons kunnen spelen. Als hij blijft, zullen we hem behandelen zoals alle andere spelers. Ik twijfel geen seconde aan zijn kwaliteiten', sprak de Spanjaard.

Kalvin Phillips wordt verhuurd aan Ipswich Town, vertelde Guardiola, nieuws dat de beide clubs inmiddels hebben bevestigd. Ook voor de middenvelder is er daarna nog plek bij de club, als het aan de coach ligt, maar op dit moment kan Phillips in het Etihad Stadium simpelweg niet rekenen op voldoende speeltijd. Phillips staat nog tot 2028 onder contract bij Manchester City. De Citizens openen hun Premier League-seizoen zondag uit bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer João Cancelo
Meer over João Cancelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.