Kan Timber ook een middenveld met Kökcü en Aursnes domineren?

ADVERTORIAL - Na PSV neemt Feyenoord het woensdagavond op in de Champions League. Gaat Quinten Timber weer zo’n puike partij afleveren als dat hij de laatste keer in het miljardenbal deed? TOTO hanteert een speciale quotering voor een goal of assist van hem. De bookmaker heeft daarnaast ook weer een Lekker Man Special in petto.

Kan Timber ook een middenveld met Kökcü en Aursnes domineren?
Benfica
Benfica
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord en Benfica zijn elkaar niet vreemd. De Stadionclub ging afgelopen zomer op bezoek in Lissabon om de finale van de Eusebio Cup te spelen. Die avond wil Feyenoord maar wat graag snel vergeten, want er werd met liefst 5-0 verloren in het Estádio da Luz. Dat is echter meer dan twee maanden geleden en zowel Feyenoord als Benfica staan er momenteel heel anders voor. Gezien de quoteringen bij TOTO is Benfica met 1.49 voor een overwinning wel de gedoodverfde favoriet voor de winst. De bookmaker hanteert quoteringen van 4.75 en 7.00 voor respectievelijk een gelijkspel en uitzege van Feyenoord.

Lekker Man Special
Naast de reguliere quoteringen, heeft TOTO nog meer speciale quoteringen in petto. Zo ook de Lekker Man Special. Die is woensdag verbonden aan de weddenschap 'beide teams scoren'. Normaliter was de quotering voor deze weddenschap 1.67, maar deze is tijdelijk verhoogd naar 2.00. Gezien de aanvallende spelopvatting van beide ploegen zou dit een scenario kunnen zijn wat goed mogelijk is.

Timber
Waar Feyenoord ongetwijfeld hoop uit zal putten, is de vorm van Timber. De middenvelder speelde een mindere interlandperiode met het Nederlands elftal, maar is in clubverband niet te houden. Zo was hij tijdens de laatste Champions League-ontmoeting met Girona de absolute uitblinker van het veld. Ook in Deventer was hij enkele dagen geleden de man die de lijnen uitzet op het middenveld. Timber scoorde zelfs middels een afstandsschot tegen Go Ahead Eagles. TOTO heeft een speciale quotering voor een goal of assist van Timber. Die staat op 4.00.

Overige quoteringen doelpuntenmakers

- Orkun Kökcü: 4.50
- Fredrik Aursnes: 5.00
- Vangelis Pavlidis: 1.87

- Ayase Ueda: 4.25
- Antoni Milambo: 5.50
- Igor Paixão: 4.75

Welkomstbonus
Voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder heeft TOTO een welkomstbonus in petto. Zet 10 euro in op een weddenschap rondom Benfica - Feyenoord met een quotering van minimaal 1,50 en ontvang voor 50 euro aan weddenschappen. Selecteer de boost wel voordat je de storting doet. Klik op deze link om je te registreren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's