Pak 50x je inzet als PSV thuis wint van PEC Zwolle!

ADVERTORIAL – Na de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de Champions League kan PSV zaterdagavond in eigen huis zijn suprematie in de Eredivisie weer onderstrepen. Komt er tegen PEC Zwolle een tiende competitiezege op rij? Een overwinning van PSV kan met de welkomstactie van Unibet nu veel meer opleveren!

Pak 50x je inzet als PSV thuis wint van PEC Zwolle!
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van PSV. Het is een enorme verhoging. De Eindhovenaren zijn natuurlijk ruimschoots de favoriet tegen de nummer vijftien van de Eredivisie, de reguliere odd voor een zege van PSV is ongeveer 1.06.

Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de PSV boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op PSV wint van PEC Zwolle en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

PSV won zaterdagavond in Alkmaar voor de negende keer op rij sinds de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen. De breedte van de selectie van Peter Bosz kwam tegen AZ weer aan het licht. Zonder Joey Veerman en Hirving Lozano was het Noa Lang die eindelijk weer eens zijn klasse toonde. Bosz kon in die wedstrijd Malik Tillman sparen en deed slechts in het laatste halfuur een beroep op de Amerikaanse smaakmaker, op weg naar de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

Voor PEC Zwolle verliep de vorige speelronde een stuk minder goed. De Zwollenaren verloren in eigen huis met 1-2 van concurrent NAC Breda. PEC heeft in negen speelrondes acht punten gepakt. Alleen Almere City FC en RKC Waalwijk verzamelden minder punten voorafgaand aan de tiende speelronde. PEC zal zaterdagavond uit zijn op eerherstel tegen PSV. In Zwolle won PSV in februari van dit jaar nog met 1-7, in de vorige ontmoeting in Eindhoven was de topclub met 4-0 te sterk voor PEC.

Denk jij dat PSV opnieuw comfortabel wint en ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Unibet? Dan is deze welkomstactie een prachtige kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's