Schot op doel van Feyenoord-aanwinst Osman kan meer opleveren

ADVERTORIAL – Met Ibrahim Osman is Feyenoord een wapen rijker. De negentienjarige Ghanees zal vol vertrouwen naar Lissabon zijn afgereisd voor de Champions League-wedstrijd tegen Benfica. De Uitblinker van Unibet voor deze wedstrijd sluit aan op het ijzersterke optreden van de rechtsbuiten in het voorbije Eredivisie-weekend.

Schot op doel van Feyenoord-aanwinst Osman kan meer opleveren
© Pro Shots
Benfica
Benfica
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Osman zag in Deventer de ruimte toen hij in de vijftiende minuut met een lange pass werd aangespeeld door Igor Paixão. De huurling van Brighton & Hove Albion versnelde na zijn aanname direct en liep linksback Aske Adelgaard van Go Ahead Eagles voorbij alsof hij er niet stond. Zonder aarzeling knalde de Feyenoorder de bal vervolgens met zijn rechter in het dak van het doel. Voor de tweevoudig Ghanees international was de 0-1 zijn eerste goal in de Eredivisie en de bekroning van zijn groei bij Feyenoord. Trainer Brian Priske had hem in de voorgaande vier wedstrijden van Feyenoord ook al in de basis laten starten.

Denk jij dat Osman woensdagavond tegen Benfica weer tot minstens één schot op doel komt? Om die vraag gaat het bij de Uitblinker van Unibet. De speciaal verhoogde quotering die hieronder staat, is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van achttien jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Benfica - Feyenoord
Weddenschap: Ibrahim Osman, over 0.5 schoten op doel
Quotering: 3.00

Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Goed om te onderstrepen: het gaat bij deze weddenschap om een schot op doel, niet om slechts een doelpoging. Wanneer is er sprake van een schot op doel? Vanzelfsprekend bij een doelpunt, maar ook in deze gevallen: elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden gestopt door de keeper en elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden geblokkeerd door de laatste speler (als de keeper al is geklopt).

Fraaie welkomstactie
Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder biedt Unibet ook een speciale welkomstactie aan. Bij die actie kunnen spelers gebruikmaken van een verhoogde odd van liefst 50.00 voor Meer dan 0.5 goals door Ajax in de uitwedstrijd tegen Qarabag van donderdagavond. Oftewel: Ajax moet scoren. De ploeg van trainer Francesco Farioli was in veertien van die vijftien wedstrijden die het dit seizoen speelde trefzeker.

Ben jij nog geen speler bij Unibet? Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's