KNVB vindt nieuwe datum voor Ajax - FC Volendam

Reacties

Voor de derde keer is de wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam van een tijd en datum voorzien. De Noord-Hollandse clash is nu gepland voor donderdag 2 november om 20.00 in de Johan Cruijff Arena.

KNVB vindt nieuwe datum voor Ajax - FC Volendam
© Pro Shots

Als gevolg moeten nog twee wedstrijden verzet worden. FC Volendam had namelijk in die midweek een bekerwedstrijd bij Excelsior Maassluis gepland, dat nu dus niet door kan gaan op die datum. Er wordt nog naar een nieuwe dag gezocht. Ajax – SC Heerenveen stond voor zaterdag 4 november op de kalender, maar dat wordt een dagje later. De aftrap zal om 16.45 uur zijn.

Het is te hopen dat drie keer scheepsrecht blijkt. Ajax – Volendam werd in augustus uit de kalender gehaald om Ajax te helpen om zo fris mogelijk aan de Europa League-kwalificatiewedstrijd tegen Ludogorets te beginnen. Woensdagavond zou hij ingehaald worden, maar ook dat ging niet door.

De Klassieker tegen Feyenoord kon na herhaaldelijk wangedrag van een deel van het publiek zondag niet uitgespeeld worden. Tot onvrede van zowel Ajax als Volendam werd het restant woensdagmiddag afgewerkt, zodat Volendam voor de tweede keer de wacht aangezegd kreeg vanuit Zeist voor wat betreft hun korte verplaatsing naar de hoofdstad. Daar was de club niet erg blij mee.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.