'Liverpool stelt Real ultimatum inzake Xabi Alonso'

Real Madrid lijkt er toch in te slagen Xabi Alonso (foto) los te weken bij Liverpool, meldt Marca. Bovendien zijn beide clubs zo goed als rond over de transfer van Alvaro Arbeloa.

'Liverpool stelt Real ultimatum inzake Xabi Alonso'

Volgens Marca is Liverpool bereid Alonso tegen bepaalde voorwaarden te laten vertrekken. Real Madrid moet binnen 48 uur met een bod van dertig miljoen euro op de proppen komen. Geen probleem, meent de Spaanse sportkrant, want Real deed al eens een bod van 27 miljoen euro.

Real hengelt al maanden naar de diensten van Alonso. Liverpool wilde de Spaanse international in eerste instantie niet laten gaan, maar manager Rafael Benítez zou nu inzien dat het geen zin heeft Alonso tegen zijn zin te behouden.

Real lijkt sowieso Arbeloa te kunnen begroeten. De verdediger heeft zelf goede hoop dat zijn overgang snel rondkomt. 'Het klopt dat er onderhandelingen gaande zijn', aldus Arbeloa. 'Het lijkt erop dat alles goed komt. Het is nu nog even afwachten voor mij. Maar als het om een Real Madrid gaat, is het voor mij geen enkel probleem te wachten.'

Arbeloa doorliep de jeugdopleiding van Real, maar werd niet goed genoeg bevonden voor het eerste elftal. Op die beslissing is De Koninklijke inmiddels teruggekomen. Arbeloa speelde zich via Deportivo La Coruña en Liverpool in de kijker bij zijn voormalige club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen