Luca Toni laat Pep Guardiola stukgaan van het lachen met verwijt

Reacties

Luca Toni verwijt Pep Guardiola dat hij zijn loopbaan heeft verstierd. De voormalig ploeggenoten waren samen met Roberto Baggio uiteten. Daar liet de Italiaanse spits de huidige manager van Manchester City stukgaan van het lachen met zijn humoristisch bedoelde beschuldigingen.

Luca Toni laat Pep Guardiola stukgaan van het lachen met verwijt
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Baggio, Toni en Guardiola stonden ooit samen onder contract bij de Italiaanse club Brescia en gingen onlangs met elkaar uiteten. Daarvan plaatste Toni een video op zijn sociale media. Daarin maakte hij Guardiola het verwijt dat hij zijn carrière om zeep heeft geholpen, waar de Spanjaard schromelijk om moest lachen.

'Pep, je hebt het voetbal verpest', begon de voormalig spits en winnaar van het WK 2006 met Italië zijn betoog. 'Doordat jij de valse negen in het voetbal hebt geïntroduceerd, kon ik vier jaar lang geen club meer vinden. En dat is echt waar. Heb je alleen Messi als valse negen gebruikt? Hou je überhaupt wel van échte spitsen?'

De lachende Guardiola deed nog een poging zich te verdedigen. 'Ik heb er nu één met Erling Haaland, goed voor zestig goals. We wonnen de treble met een échte spits. Maar die moeten wel goed zijn! Begrepen?', sneerde Guardiola terug. 'Prima, maar stop met die valse negens. Klassieke spitsen zijn beter', sloot Toni af.

Klik op het pijltje naar rechts in onderstaande post om de video te kunnen zien: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.