Nu 50x je inzet voor Nederland haalt de halve finale!

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal is met een overtuigende zege op Roemenië op stoom gekomen. Wordt zaterdagavond ten koste van Turkije de stap naar de halve finale van het EK gezet? Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan!

Nu 50x je inzet voor Nederland haalt de halve finale!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 1
Turkije
Turkije

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Nederland haalt de halve finale. Het is bij de actie ook mogelijk om te kiezen voor een verhoogde odd voor Turkije haalt de halve finale. Maak jij de goede keuze, dan levert jou dat dus 50x je inzet op. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en kies de Nederland - Turkije boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland bereikt de volgende ronde óf op Turkije bereikt de volgende ronde. Vink de Uniboost aan in je betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Let op: kies voor team bereikt de volgende ronde, niet voor winst in de reguliere speeltijd. Zo is winst na een verlenging of strafschoppen dus ook genoeg.

Tegen Roemenië kreeg het Nederlands elftal dinsdagavond in de eerste wedstrijd na de pijnlijke nederlaag tegen Oostenrijk weer kleur op de wangen. Oranje was dominant en creëerde volop kansen. Kijkend naar Expected Goals creëerde alleen Spanje van alle zestien teams in de achtste finale betere mogelijkheden bij de start van de knock-outfase. Cody Gakpo nam in aanvallend opzicht zijn team bij de hand. De linksbuiten opende de score met zijn derde doelpunt van dit EK en gaf de assist bij de bevrijdende 0-2 van Donyell Malen, die in de extra tijd de eindstand op 0-3 bepaalde. Denk jij dat Nederland doordendert na dat overtuigende optreden in de achtste finale?

In Berlijn moet worden afgerekend met Turkije. De Turken wonnen in de achtste finale van Oostenrijk, dat tot dan toe toch een van de verrassingen van het toernooi was. Nederland zal zaterdagavond desondanks als favoriet aan de kwartfinale beginnen. De reguliere quotering voor Nederland bereikt de halve finale is ongeveer 1.28. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder lonkt bij Unibet dus een speciale odd van liefst 50.00.

Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's