Oogstrelend affiche Spanje - Duitsland is ook de strijd der EK-uitblinkers

ADVERTORIAL - Vrijdagavond staan de eerste twee kwartfinales van het EK 2024 op de rol. Daar is het oogstrelende affiche Spanje - Duitsland er één van. Buiten dat dit een strijd is tussen twee favorieten voor de eindzege, is het ook de strijd der talent. Blik vooruit en speel mee met speciale odds van Unibet. In deze preview speciaal aandacht voor Jamal Musiala, Lamine Yamal en Nico Williams.

Oogstrelend affiche Spanje - Duitsland is ook de strijd der EK-uitblinkers
© Pro Shots
Spanje
Spanje
nv
2 - 1
Duitsland
Duitsland

Wie menig voetbalkenner zal vragen welke twee landen tot nu toe het meest hebben geïmponeerd op het EK, dan zal je negen van de tien keer het antwoord 'Spanje en Duitsland' horen. In de vier wedstrijden die La Roja heeft gespeeld, is het nog foutloos gebleven. Die Mannschaft speelde in de groepsfase één keer gelijk tegen Zwitserland, maar was toen al zeker van de knock-out fase. Wat in ieder geval zeker is, is dat één land vanavond voor het eerst gaat verliezen. Unibet heeft voor beide landen quoteringen rondom het bereiken van de volgende ronde. Die zijn met 1.90 voor Spanje en 1.95 voor Duitsland om het even.

Odds wedstrijduitkomst binnen negentig minuten

- Spanje wint: 2.75
- Duitsland wint: 2.88
- Gelijkspel: 3.10

Het overgrote deel van alle EK-uitblinkers komt ook tijdens het duel tussen Spanje en Duitsland in actie. Cody Gakpo is namens Oranje een blikvanger, maar komt toch niet in de buurt van Musiala, Yamal en Williams. Musiala is met drie goals momenteel gedeeld topscorer van het EK en Unibet heeft een verhoogde odd van 5.75 voor een nieuwe goal van hem tegen Spanje. Ook rondom Williams - die tegen Georgië nog goed was voor een goal en assist - is er een verhoogde odd. Voor een goal of assist tegen Duitsland staat een quotering van 3.75. Een goal van Yamal kan je 5.80 opleveren.

Overige odds doelpuntenmakers

- Álvaro Morata: 3.90
- Fabián Ruiz: 6.95
- Rodri: 8.00

- Kai Havertz: 3.05
- Florian Wirtz: 4.90
- Ilkay Gündogan: 7.00

Welkomstactie
Voor nieuwe spelers biedt Unibet een welkomstactie aan rondom de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije. Wanneer je je registreert, kan je een bonus kiezen waarbij er een odd van 50.00 vrij komt voor wanneer Oranje van de Turken wint. Meespelen kan via deze link.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's