Old Trafford komt dichtbij: boek jouw trip naar Manchester United

ADVERTORIAL – Na een eerste seizoen met winst van de League Cup wil Erik ten Hag in zijn tweede jaar op Old Trafford doorpakken. Hoe ver kan Manchester United met aanwinsten als Mason Mount en Andre Onana komen? Jij kunt de topploeg binnenkort van dichtbij in actie zien.

Old Trafford komt dichtbij: boek jouw trip naar Manchester United
© Pro Shots

Bij FC Utrecht en Ajax werd Ten Hag vaak omschreven als perfectionist en in Manchester hebben ze die kant van de Nederlandse manager ook leren kennen. Na een eerste seizoen met kwalificatie voor de Champions League en winst van de League Cup wilde hij een volgende stap zetten. Met Onana in plaats van David de Gea als doelman moet het spel van achteruit een stuk beter worden, terwijl Mount voor een impuls moet zorgen op het middenveld. En dan wordt nog werk gemaakt van het halen van een topversterking voor de spitspositie. Dat alles met als doel om voor het eerst sinds 2013 weer kampioen van Engeland te worden.

Het enthousiasme keerde vorig seizoen al terug op Old Trafford, onder meer door de impact die aanwinsten Casemiro en Lisandro Martínez hadden. Twee Zuid-Amerikaanse leiders die voorop gingen in de strijd. Bovendien bloeide Marcus Rashford volledig op, hij had het meest productieve seizoen tot nu toe in zijn carrière. Genoeg redenen om weer enthousiast te worden over Manchester United dus. Genoeg redenen ook om het iconische Old Trafford te bezoeken. Wil jij Manchester United snel in actie zien in de Premier League? VI Travel maakt het mogelijk. Bekijk hieronder het aanbod voor de eerste periode van het seizoen.

Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Maandag 14 augustus
Aftrap: 20:00/21:00 (EN tijd/NL tijd)
Vanaf €289,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Manchester United - Nottingham Forest
Zaterdag 26 augustus
Aftrap: 15:00/16:00 (EN tijd/NL tijd)
Vanaf €309,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Manchester United - Brighton & Hove Albion
Zaterdag 16 september
Aftrap: 15:00/16:00 (EN tijd/NL tijd)
Vanaf €289,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Manchester United - Crystal Palace
Zaterdag 30 september
Aftrap: 15:00/16:00 (EN tijd/NL tijd)
Vanaf €289,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Boek vroeg en je bent voordeliger uit

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken en bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit!

Bekijk hier het volledige aanbod van VI Travel!

Bekijk hier al onze video's