Pak 50x je inzet als Feyenoord scoort tegen Ajax!

ADVERTORIAL – De Kuip is woensdagavond het decor voor een van de mooiste affiches in het Nederlandse voetbal: Feyenoord tegen Ajax. Unibet pakt voor De Klassieker uit met een bijzondere welkomstactie! Eén goal van Feyenoord is al genoeg voor winst.

Pak 50x je inzet als Feyenoord scoort tegen Ajax!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
Wo 30 okt.
18:00
Ajax
Ajax

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Meer dan 0.5 goals door Feyenoord. Oftewel: de thuisploeg moet minstens één keer scoren. Het gaat om een forse verhoging. De reguliere odd voor Meer dan 0.5 goals door Feyenoord is namelijk ongeveer 1.15.

Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord – Ajax boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Totaal Aantal Doelpunten door Feyenoord, Meer dan 0.5 en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Kiezen voor wedden op Meer dan 0.5 doelpunten door Ajax is bij deze actie ook een optie.

Het duel tussen Feyenoord en Ajax werd eerder verzet vanwege een politiestaking. Eigenlijk zouden de clubs op zondag 1 september tegenover elkaar staan. Ten opzichte van toen is het vertrouwen bij Feyenoord in elk geval gegroeid. Na een aarzelende start kreeg Brian Priske de boel deze maand op de rit. Feyenoord won achtereenvolgens van Girona, FC Twente, Go Ahead Eagles en Benfica. Die laatste overwinning zal nog het meeste vertrouwen hebben gegeven. Van de Portugese grootmacht werd in de voorbereiding op dit seizoen nog met 5-0 verloren. In Champions League-verband was Feyenoord woensdagavond in Lissabon juist met 1-3 te sterk voor Benfica.

De zeges van Feyenoord op Ajax in het vorige seizoen zullen naar meer smaken in Rotterdam. Feyenoord won in de Johan Cruijff Arena met 0-4 van de grote rivaal en was in april van dit jaar in eigen huis nog met 6-0 te sterk voor Ajax.

Denk jij dat Feyenoord tegen Ajax weer minstens één keer toeslaat? Dan is deze welkomstactie (24+) een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's