Clásico is strijd der spitsen: Mbappé kan zich direct onsterfelijk maken

ADVERTORIAL - Zaterdag staat de klassieker der klassiekers weer op het programma: El Clásico. Real Madrid en Barcelona nemen het om 21.00 uur tegen elkaar op in het Estadio Santiago Bernabéu. Het wordt ook een duel tussen twee makkelijk scorende spitsen: Kylian Mbappé en Robert Lewandowski. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Clásico is strijd der spitsen: Mbappé kan zich direct onsterfelijk maken
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
Za 26 okt.
21:00
Barcelona
Barcelona

Real Madrid - Barcelona is het duel tussen de nummer twee en één van La Liga. Het verschil op de ranglijst tussen de twee rivalen bedraagt twee punten. Afgelopen week gaven zowel Barça als De Koninklijke al een voorproefje voor wat mogelijk komen gaat in de Champions League. De Catalanen wonnen met 4-1 van Bayern München, terwijl Real afrekende met Borussia Dortmund (5-2). Twee teams in vorm dus. TOTO acht Real Madrid met een quotering van 2.04 als favoriet voor de zege. De quoteringen voor een overwinning van Barcelona en een gelijkspel zijn respectievelijk 3.00 en 3.80.

Real Madrid en Barcelona hebben dit seizoen ook allebei weer een topspits in de gelederen. Mbappé moest er even in komen, maar de statistieken zijn toch wel best. De Fransman maakte er zes in negen wedstrijden en kan mogelijk profiteren van de ruimtes die kunnen ontstaan door het aanvallende spel van de Catalanen. De quotering voor een doelpunt van Mbappé staat op 1.95.

Mbappé doet het dus goed, maar Lewandowski doet het nog beter. De Pool is dit seizoen een soort reïncarnatie van zichzelf. In tien wedstrijden staat de teller op twaalf goals, waarmee Lewandowski dus meer dan één-op-één loopt. Denk je dat Lewandowski ook in de Clásico scoort? Er staat een quotering van 2.25 voor bij TOTO. De quotering voor Lewandowski en Mbappé scoren beide staat op 4.25.

Quoteringen overige doelpuntenmakers

- Vinícius Júnior: 2.35
- Jude Bellingham: 3.10
- Federico Valverde: 6.75

- Lamine Yamal: 4.25
- Raphinha: 3.40
- Dani Olmo: 4.50

Benieuwd naar het overige, diverse aanbod van TOTO? Bekijk het assortiment aan speciale weddenschappen via de volgende link. Veel plezier met het kijken van El Clásico.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's