Ajax scoort in De Klassieker: 50x je inzet!

ADVERTORIAL – Hoe groot de groei van Ajax is, kan de ploeg woensdagavond bewijzen in het hol van de leeuw. In De Kuip staat dan De Klassieker op het programma. Unibet pakt speciaal voor Feyenoord - Ajax uit met een bijzondere welkomstactie!

Ajax scoort in De Klassieker: 50x je inzet!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
Wo 30 okt.
18:00
Ajax
Ajax

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij die actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Meer dan 0.5 goals door Ajax. Oftewel: Ajax moet scoren. De reguliere odd voor die weddenschap is ongeveer 1.28, er is dus sprake van een enorme verhoging.

Meespelen met de welkomstactie kan op deze manier:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord - Ajax boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Totaal Aantal Doelpunten door Ajax, Meer dan 0.5 en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Inzetten op Meer dan 0.5 goals door Feyenoord is ook een optie bij deze actie.

Ajax verloor vorig seizoen met 0-4 en 6-0 van Feyenoord. In de Johan Cruijff Arena stond Maurice Steijn toen nog aan het roer en in De Kuip was John van 't Schip de eindverantwoordelijke aan Ajax-zijde. Sindsdien is er veel veranderd bij de Amsterdammers. Dit seizoen kan Ajax weer omhoog kijken. In de eerste zeven competitiewedstrijden onder de nieuwe trainer Francesco Farioli werd slechts één keer verloren. Europees gaat het ook voortvarend. Ajax pakte in zijn eerste drie wedstrijden in de groepsfase van de Europa League zeven punten.

Misschien nog wel belangrijker met het oog op deze welkomstactie: in de tien genoemde wedstrijden van dit seizoen scoorde Ajax in totaal 25 keer, een gemiddelde van 2,5 goals per wedstrijd. Aan scorend vermogen is dus geen gebrek in het team waar Brian Brobbey, Wout Weghorst en Chuba Akpom strijden om de plek in de punt van de aanval.

Denk jij dat een van de spitsen of een andere Ajacied toeslaat tegen Feyenoord? Dan is deze welkomstactie (24+) een heerlijke kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's