Schotse club haakt met toilet in op samenwerking Barcelona en Rolling Stones

Reacties

Er zijn dagen dat Stenhousemuir Football Club, een piepklein clubje opererend op het vierde niveau van Schotland, het zonder de aandacht van de VI-redactie moet stellen. Vrijdag hebben ze echter op zeer ludieke wijze van zich doen spreken.

Schotse club haakt met toilet in op samenwerking Barcelona en Rolling Stones
© Stenhousemuir Football Club
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Barcelona presenteerde donderdag een bijzonder tenue: het logo van de wereldberoemde Rolling Stones prijkte op het iconische tricot van de Blaugrana, als onderdeel van de samenwerking met sponsor Spotify. Samenwerken met een sponsor, dat kunnen wij ook, zo dacht de commerciële afdeling van Stenny.

Het enige is: Stenhousemuir heeft LOC Hire als één van zijn belangrijkste sponsors, een bedrijf dat zijn geld onder meer verdient met het verhuren van… mobiele toiletten. Zaterdag zou Stenhousemuir een shirt met zo'n mobiel toilet dragen in het competitieduel met Peterhead FC, en toen de club dat aankondigde, regende het positieve reacties. Zoveel zelfs dat het shirt nu ook echt te bestellen is op de website van de club.

Het verwijt dat het een marketingstunt zou zijn om goed aan te verdienen, heeft de club ook al in de kiem gesmoord: alle opbrengsten van dit opmerkelijke voetbalshirt gaat naar de liefdadigheidsstichting van de club. Het dragen in een wedstrijd gaat overigens nog niet lukken, de storm die Groot-Brittanië momenteel teistert maakt dat het treffen met Peterhead is uitgesteld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.