Szoboszlai en Salah bezorgen Slot eerste zege met Liverpool

Reacties

Arne Slot heeft zijn eerste zege als manager van Liverpool te pakken. De voormalig trainer van Feyenoord zag zijn elftal met 1-0 van Real Betis winnen tijdens het eerste duel van de Amerikaanse oefentournee.

Szoboszlai en Salah bezorgen Slot eerste zege met Liverpool
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
1 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

Na het met 0-1 verloren oefenduel van Preston North End was Real Betis de tweede tegenstander van Liverpool in de voorbereiding. Zonder de nog altijd vakantievierende internationals zoals bijvoorbeeld Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Trent Alexander-Arnold, maar met sterren Mohamed Salah en Dominik Szoboszlai begonnen The Reds aan de wedstrijd met de Spanjaarden. Ook Sepp van den Berg kreeg een basisplaats.

Over het algemeen controleerde Liverpool de wedstrijd en dat leidde enkele minuten na het halfuur tot de openingstreffer. Na een goede pass van de al ingevallen Treymaurice Nyoni draaide Szoboszlai open, die Salah op de rechterflank inspeelde. De Hongaar snelde door en dat had de Egyptenaar gezien, die hem feilloos bediende. Szoboszlai schoof met een schuiver binnen in de lange hoek. Het bleek het enige doelpunt van de wedstrijd.

Liverpool speelt in totaal nog twee oefenwedstrijden. In de nacht van woensdag op donderdag wacht Arsenal, waarna er ook nog een wedstrijd tegen het Manchester United van Erik ten Hag wordt gespeeld in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Bekijk hier al onze video's
Meer AFC Liverpool
Meer over AFC Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.