Van den Berg al op zoek naar nieuwe club

Het is nog onduidelijk of Vitesse doorgaat met Peter van den Berg. Maar de verdediger is al bezig een nieuwe club te vinden.

Van den Berg al op zoek naar nieuwe club

Deze week neemt Vitesse een besluit over Van den Berg, die dit seizoen door een knieblessure weinig aan spelen is toegekomen. De Arnhemse club moet voor 1 april kenbaar hebben gemaakt of het de optie in aflopende contract wil lichten.

De 34-jarige verdediger houdt rekening met een voor hem negatieve uitkomst. 'Ik ben dit seizoen van weinig waarde geweest voor de club', zegt hij in De Gelderlander. 'Op basis daarvan kan ik goed begrijpen als zij niet met mij verder willen. Zij weten ook niet of ik hersteld ben van mijn blessure. Zelf heb ik daar wel vertrouwen in.'

'Ik zou niet graag op deze manier afscheid nemen, maar als ik niet fit word, houdt het echt op. Ik ben realistisch genoeg dat in te zien', aldus Van den Berg. 'Ik hou er ook wel rekening mee dat ik moet stoppen, maar als ik honderd procent fit ben, wil ik door met voetballen. Daarom heb ik mijn zaakwaarnemer vast opdracht gegeven om zich heen te kijken. Er is niks concreets, maar niemand weet op dit moment ook of ik fit word.'

Voor zijn overstap naar Vitesse speelde Van den Berg voor achtereenvolgens Excelsior, Cambuur, AZ, RKC Waalwijk en Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's