Voorspel Ajax - Vojvodina en maak kans op €5.000!

ADVERTORIAL - Het nieuwe voetbalseizoen gaat donderdagavond echt beginnen met de eerste wedstrijden van Nederlandse clubs in Europa. Na Go Ahead Eagles komt Ajax in actie, in eigen huis tegen Vojvodina. Unibet biedt bij die wedstrijd onder meer een fraaie Golden Goal-actie aan!

Voorspel Ajax - Vojvodina en maak kans op €5.000!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad

De prijzenpot bij de Golden Goal-actie bevat liefst 5.000 euro. Speel je mee, dan is het aan jou om te voorspellen wie het eerste doelpunt maakt en in welke minuut dat doelpunt valt. Je bent een winnaar als jij zowel de doelpuntenmaker als de minuut waarin het doelpunt is gevallen juist hebt voorspeld. Indien er meer dan één winnaar is, wordt de prijzenpot verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspellingen hebben gedaan.

Als het eerste doelpunt van de wedstrijd een eigen doelpunt is, dan gaat het bij deze promotie van Unibet om de tweede goal. Unibet-spelers van 24 jaar of ouder kunnen meespelen met deze actie. Meespelen is gratis en kan via deze link.

De thuiswedstrijd tegen Vojvodina is voor Francesco Farioli de wedstrijd van zijn officiële debuut als Ajax-trainer. De 35-jarige Italiaan staat voor de uitdaging om weer successen naar Amsterdam te brengen. Vorig seizoen had hij de leiding bij OGC Nice, in het seizoen waarin Ajax zo teleurstellend als vijfde eindigde in de Eredivisie. De Ajacieden kwamen in de titelstrijd geen moment in de buurt van PSV en hadden aan het einde van de rit 35 punten minder dan de kampioen.

Vojvodina werd vorig seizoen vierde in de Servische competitie, op ruime afstand van Rode Ster en Partizan. Ajax zal als grote favoriet beginnen aan dit tweeluik in de tweede voorronde van de Europa League. De quotering voor Ajax kwalificeert zich voor de volgende ronde is 1.10. Haalt Ajax de volgende ronde, dan is daarin Panathinaikos of Botev Plovdiv de tegenstander. Mocht het misgaan, dan zakken de Amsterdammers af naar de derde voorronde van de Conference League.

Bet Builder
Met de Bet Builder-optie is het bij Unibet mogelijk om jouw eigen combinatie met weddenschappen op deze wedstrijd op te bouwen. Zo kun jij bijvoorbeeld het inzetten op een zege van Ajax combineren met inzetten op Carlos Forbs scoort. Daar staat een quotering van 2.05 voor. De twintigjarige buitenspeler liet zich in de voorbereidingsperiode al goed zien onder Farioli.

Ga naar Unibet om meer mogelijkheden te ontdekken en geniet van de start van het nieuwe voetbalseizoen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's