Zaakwaarnemer Perez schreeuwt moord en brand

'Onbegrijpelijk en van de gekke' noemt Karsten Aabrink de verbanning van Kenneth Perez naar de beloften van Ajax. De zaakwaarnemer van de Deen, die na een half jaar PSV terugkeerde naar Amsterdam, spuwt zijn gal in het AD.

Zaakwaarnemer Perez schreeuwt moord en brand

'Het is volledig van de gekke dat je een speler zes maanden geleden terughaalt naar Amsterdam en er nu op deze manier mee omgaat', meent Aabrink. 'Zeker als je ziet hoe Kenneth sinds zijn terugkeer bij Ajax gepresteerd heeft.'

Perez was in de Eredivisie in de tweede seizoenshelft goed voor zeven goals en acht assists. In de play-offs kwamen daar nog eens twee doelpunten en één assist bij.

Met de komst van Ismail Aissati, Miralem Sulejmani en Darío Cvitanich is de kans voor Perez op een belangrijke rol bij Ajax miniem geworden. 'De voetballerij heeft zich op deze manier weer eens van haar meest wrede kant laten zien. Onbegrijpelijk', foetert Aabrink nog eens.

Hoe de toekomst van Perez er uitziet, is nog niet bekend. Aabrink gaat vandaag praten met Ajax. Perez ontbreekt op de Open Dag van Ajax vandaag. Hij heeft vrijaf gekregen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen