Zorgen om blessure Højlund, wie Ten Hag minstens enkele weken moet missen

Reacties

De blessure van Rasmus Højlund zou weleens erger uit kunnen vallen dan in eerste instantie verwacht. De topaankoop van Manchester United kampte volgens de club met 'een lichte blessure', maar ligt er minimaal enkele weken uit. Er zijn zelfs zorgen dat de blessure nog zwaarder uitvalt.

Zorgen om blessure Højlund, wie Ten Hag minstens enkele weken moet missen
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Nadat Manchester United de transfer van Atalanta-spits Højlund had aangekondigd, moest de Deen het oefenduel met Athletic Bilbao aan zich voorbij laten gaan. Manchester United gaf aan dat Højlund met een lichte blessure was overgekomen naar Engeland. Later bleek die prognose niet erg secuur. De blessure viel zwaarder uit dan verwacht en Manchester United spreekt nu van 'enkele weken' uit de roulatie.

De Daily Mail vreest er echter voor dat de blessure nóg wat erger is dan Manchester United doet vermoeden. Bij de MRI-scan is namelijk een hotspot voor stressreacties in zijn rug geconstateerd. 'Dat kan het begin zijn van stressfracturen bij jonge spelers.'

De club van Erik ten Hag betaalde deze zomer liefst zeventig miljoen euro voor Højlund. Daarmee dacht de club eindelijk een vaste nummer 9 te hebben, maar hij zal in ieder geval het begin van het seizoen moeten missen. Maandag speelt United het eerste competitieduel tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.