Bale maakt opwachting in golfgame PGA Tour 2K23

Reacties

Sinds Gareth Bale is gestopt als voetballer, verschijnt hij logischerwijs niet meer in voetbalgames. Toch is er een mogelijkheid de 34-jarige Welshman te besturen op je favoriete gameconsole.

Bale maakt opwachting in golfgame PGA Tour 2K23
© PGA Tour 2K23
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bale zette begin dit kalenderjaar een punt achter zijn carrière. Dat betekent dat de voormalig sterspeler van onder meer Real Madrid dit seizoen niet terug is te zien in EA FC24, de opvolger van de FIFA-reeks. Maar niet getreurd, want Bale keert tóch terug op onder meer de PlayStation, Xbox en PC.

Het is geen geheim dat Bale steeds vaker op de golfbaan te zien is. Dat is sinds vandaag ook het geval in de digitale wereld. Bale wordt namelijk toegevoegd aan de game PGA Tour 2K23. Daar blijft het niet bij, want de Welshman heeft zelfs zijn eigen parcours mogen ontwerpen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.