Bruggink vindt Bosz interessante optie voor FC Twente

Reacties

De eerste taak van Arnold Bruggink bij FC Twente is om, samen met Jan Streuer en Paul van der Kraan, een opvolger van Ron Jans aan te stellen. Peter Bosz staat op het lijstje van de Tukkers.

Bruggink vindt Bosz interessante optie voor FC Twente
© Pro Shots

Bruggink weet wat op zijn bordje ligt. 'We zijn er intern over aan het discussiëren', zegt de nieuwe technische man in Enschede. ‘We willen in ieder geval graag een Nederlandse trainer. Daarover zitten we op één lijn.'

Bosz staat op de kandidatenlijst bij FC Twente, Bruggink doet er niet geheimzinnig over dat hij de momenteel clubloze trainer een interessante optie vindt. Of Bosz zelf aan de slag wil in de Grolsch Veste is de vraag. Momenteel viert de Apeldoorner vakantie en wacht hij af wat er op zijn pad komt.

Joseph Oosting van RKC Waalwijk wordt ook genoemd bij FC Twente, al vormt diens recente tweejarige contractverlenging een mogelijk probleem. Maurice Steijn (Sparta Rotterdam) lijkt op dit moment geen serieuze kandidaat in Enschede.

Streuer geeft aan dat bij een eventueel gebrek aan eensgezindheid over kandidaten, de mening van Bruggink wat hem betreft het zwaarst zal wegen. 'Want Arnold is degene die met de nieuwe trainer moet werken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.