Hans Kraay junior nieuwe columnist VI

Reacties

Voor VI is de start van het seizoen de kans voor het doorvoeren van veranderingen. Net als bij clubs is de zomer voor ons een logisch evaluatiemoment.

Hans Kraay junior nieuwe columnist VI
© Pro Shots

In die zoektocht naar verbetering zijn we uitgekomen bij het toevoegen van een columnist uit het voetbal aan het blad. Met Frank Heinen en Nico Dijkshoorn beschikt VI over twee schrijvers met een fluwelen pen. Aan dat duo wilden we iemand toevoegen die wekelijks in de stadions te bekennen is en al zijn hele leven voetbal ademt, met een kwinkslag op zijn tijd. De fameuze rubriek Uitsmijter van Michel van Egmond met René van der Gijp is daarbij ons voorbeeld geweest. Met onze nieuwe columnist Hans Kraay junior rekenen wij komend seizoen op een soortgelijke dynamiek. Volgende week, VI na de eerste speelronde van de Eredivisie, zal zijn eerste column verschijnen.

De feedback van lezers is voor ons belangrijk bij dit soort beslissingen. In 2022 hebben we abonnees uitgenodigd lid te worden van ons testpanel. De suggesties uit deze groep nemen we zeer serieus. Aanmelden voor dit testpanel kan via www.vi.nl/testpanel. Een van de punten die wij veelvuldig gehoord hebben vanuit lezers, is de behoefte aan meer historie in VI. Daar hebben we de afgelopen weken invulling aan gegeven met de zomerserie Bijzondere Internationals. Gedurende het seizoen gaan we standaard vier pagina’s inruimen voor nostalgie. Op die manier hopen we onze lezers elke week mee te nemen in de tijdmachine naar klassieke verhalen uit het Nederlandse topvoetbal.

De grootste wijziging die we doorvoeren, is dat deze week geen Seizoengids op de mat valt. Deze verschijnt pas in de tweede week van september, zodra alle selecties compleet zijn. Al jaren krijgen we de feedback van abonnees dat de gids niet het hele jaar actueel blijft, door de vele mutaties in de laatste weken van de transfermarkt. Navraag bij ons testpanel van duizenden lezers heeft geleerd dat een zeer grote meerderheid voorstander is van het verschuiven van de Seizoengids.

Deze wens vanuit abonnees is de reden dat we deze week een extra dik bewaarnummer gemaakt hebben met de huidige selecties van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. In de tweede week van september volgt de Seizoengids, die dus actueler is dan ooit. Veel leesplezier gewenst!

In dit verhaal introduceert Hans Kraay junior zichzelf met een interview:

Draai warm voor de Eredivisie en KKD!

Perfect voorbereid zijn op het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? Bestel dan hier ons extra dikke bewaarnummer, met alle transfers, selecties en verwachte opstellingen!
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.