Hoe ziet het programma in het KNVB-bekertoernooi eruit?

Reacties

Na de hervatting van de Eredivisie gaat dinsdag ook het KNVB-bekertoernooi verder. Er zijn de komende dagen zeven duels in de achtste finale en eentje in de zestiende finale.

Hoe ziet het programma in het KNVB-bekertoernooi eruit?
© Pro Shots

Die ene wedstrijd bij de ronde van de laatste 32 betreft het inhaalduel tussen PSV en FC Twente. Woensdag bepalen de huidige nummer één en drie van de Eredivisie wie een week later de opponent wordt van Feyenoord in de achtste finale. De huidige topdrie in de Eredivisie strijdt daarmee om één ticket voor de laatste acht.

Dinsdag is onder meer Quick Boys aan zet. De club uit de Tweede Divisie gaat na het uitschakelen van NAC Breda en De Graafschap op bezoek bij AZ. Excelsior Maassluis, een divisiegenoot van Quick Boys, fungeert als gastheer van ADO Den Haag. Verder staat dinsdag ook nog Excelsior - FC Groningen op de rol.

De achtste finale gaat woensdag verder met twee Eredivisie-onderonsje: NEC - Go Ahead Eagles en Almere City FC - Fortuna Sittard. De avond wordt afgesloten met PSV - FC Twente.

Donderdag zijn de ogen gericht op Hercules, de enige Derdedivisionist die nog in de race is. De Ajax-beul probeert nu SC Cambuur te verrassen. Eerder op de avond kruisen Vitesse en AFC de degens.

De bekerwinst is dit seizoen extra aantrekkelijk: de winnaar plaatst zich namelijk rechtstreeks voor de Europa League en is daarmee - door de nieuwe opzet - verzekerd van Europa League-voetbal tot en met 30 januari 2025.

Programma KNVB-beker:


Di 16 jan.

Wo 17 jan.

Do 18 jan.

Do 25 jan.

Feyenoord stuit op PSV of FC Twente in de achtste finale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.