Inzet van €1 kan €50 opleveren als Oranje wint!

ADVERTORIAL - Na een rustperiode van zes dagen is het Nederlands elftal dinsdagavond eindelijk weer aan zet. In München moet van Roemenië gewonnen worden om de kwartfinale van het EK te bereiken. TOTO pakt voor deze achtste finale uit met een fraaie welkomstactie en meer!

Inzet van €1 kan €50 opleveren als Oranje wint!
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een notering van 50.00 aangeboden voor winst van Roemenië of van Nederland. Het is aan jou als speler om een keuze te maken. Velen zullen natuurlijk kiezen voor Nederland, dat ondanks de nederlaag tegen Oostenrijk als favoriet aan deze achtste finale gaat beginnen. De reguliere notering voor een zege van Nederland in de reguliere speeltijd is ongeveer 1.44.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul jee persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Roemenië of zet 1 euro in op winst van Nederland (onder het kopje Resultaat).
4. Wint het team naar keuze? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Het gaat om winnen in de reguliere speeltijd.

Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Lekker Man
Voor bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder biedt TOTO bij deze eerste wedstrijd van het Nederlands elftal in de knock-outfase tal van fraaie Specials aan. De Lekker Man is de weddenschap die misschien wel het meest in het oog springt. Bij die Special wordt een verhoogde quotering van liefst 2.00 aangeboden voor Cody Gakpo, 1 of meer schoten op doel.

De 25-jarige linksbuiten is met twee goals de topscorer van Oranje dit EK en zal de druk voelen om zijn ploeg tegen Roemenië in het aanvalsspel bij de hand te nemen. De Roemeense oud-Ajacied George Ogararu schoof Gakpo vooruitblikkend op deze wedstrijd naar voren als de grootste bron van gevaar voor de Roemenen. Gakpo is niet alleen de Oranje-speler met de meeste goals op dit toernooi, hij is ook degene met de meeste schoten op doel: vier. In elke groepswedstrijd kwam hij tot minstens één schot op doel. Lukt hem dat ook in de reguliere speeltijd tegen Roemenië, dan kan jou dat 2.00 keer de inleg opleveren!

Wat verwacht jij van de achtste finale tussen Roemenië en Nederland in München? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's