'Je ziet dat Twente eigenlijk geen idee heeft'

Theo Janssen verwacht dat het bijzonder lastig wordt voor FC Twente om de achterstand om te buigen in een voorsprong tegen Red Bull Salzburg.

FC Twente
FC Twente
3 - 3
Red Bull Salzburg

Twente had het heel lastig met Red Bull Salzburg en keek door doelpunten van Maurits Kjaergaard en Nene Dorgeles na 25 minuten tegen een 0-2 achterstand aan. Kort voor rust deed Mees Hilgers wat terug. 'Die goal is natuurlijk superbelangrijk', weet Janssen te vertellen bij Ziggo Sport. 'Net voor rust, dat geeft je toch weer een beetje hoop. Het zal wel heel lastig worden.'

'Salzburg is wel echt heel goed. Twente krijgt er totaal geen druk op. Je ziet eigenlijk dat Twente geen idee heeft. Salzburg speelt gewoon fantastisch positiespel. Dit was eigenlijk het enige moment waarop Twente kon scoren, voor de rest komen ze totaal niet in de buurt van de zestien.'

Janssen zag ook een nadeel aan de aanvallende opstelling van Twente met Ricky van Wolfswinkel, Sam Lammers en Michel Vlap in de voorhoede. 'Dat is wel het nadeel als je met Van Wolfswinkel en Lammers speelt. Dan komt Vlap daar nog onder en dan komt de hele zijkant helemaal open te liggen. Ik zou erover nadenken een type als Mitchell van Bergen te brengen, met veel snelheid.'