Nu 50x je inzet als Nederland naar kwartfinale gaat!

ADVERTORIAL - In München is het dinsdag erop of eronder voor het Nederlands elftal. Roemenië is de tegenstander in de achtste finale van het EK, een wedstrijd waarvoor Unibet uitpakt met een bijzondere welkomstactie!

Nu 50x je inzet als Nederland naar kwartfinale gaat!
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Nederland gaat door tegen Roemenië. Let op: het gaat dus niet per se om winnen in de reguliere speeltijd, winnen in de verlenging of na strafschoppen kan ook genoeg zijn voor jou. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Nederland boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland bereikt de volgende ronde en vink de Uniboost aan in de Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Er was chagrijn na de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal. De internationals van Oranje gaven na de nederlaag tegen Oostenrijk direct toe dat het beter kon en beter moest. Een blik op het schema voor de knock-outfase moet na afloop van de poulefase toch ook direct hoop hebben gegeven bij de nummer drie van Groep D. Het team van Ronald Koeman neemt het in de achtste finale dus op tegen Roemenië en daarna wacht in de kwartfinale een duel met Turkije of een herkansing tegen Oostenrijk. Oranje is per toeval in het op papier minder zware deel van het schema beland.

Roemenië won in de groepsfase van Oekraïne, ging onderuit tegen België en speelde gelijk tegen Slowakije. De Roemenen werden winnaar van een poule waarin alle landen met vier punten eindigden. Die groepswinst wil niet zeggen dat Roemenië de favoriet is voor deze achtste finale. De quoteringen geven een beeld van hoe de kansen worden ingeschat. De reguliere odd voor Nederland gaat door naar de volgende ronde is 1.20.

Ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler van Unibet, dan kun jij dus gebruikmaken van de speciale quotering van 50.00 voor Nederland gaat door naar de kwartfinale. Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's