Speelt Musiala zich tegen Denemarken verder in de kijker voor de prijzen?

ADVERTORIAL - De tweede achtste finale van de dag wordt gespeeld tussen Duitsland en Denemarken, twee landen die zich aan de moeilijke kant van het schema bevinden. Stoot het gastland door of zorgen de Denen voor een verrassing? Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Jamal Musiala.

Speelt Musiala zich tegen Denemarken verder in de kijker voor de prijzen?
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
2 - 0
Denemarken
Denemarken

Na twee groepswedstrijden was Duitsland al zeker van de achtste finales van het EK. Die Mannschaft pakte in totaal zeven punten in een groep met Schotland, Hongarije en Zwitserland. Denemarken moest op zijn beurt wat dieper gaan. De Denen speelden tot drie keer toe gelijk en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de tweede plaats in een groep met Slovenië, Engeland en Servië.

Kansenverhoudingen bij TOTO (na 90 minuten)

- Duitsland wint: 1.64
- Gelijkspel: 3.70
- Denemarken wint: 5.40

Ook voor dit EK-duel maakt TOTO gebruik van de Vroege Uitbetaling. Lees hier wat dit precies inhoudt.

In Duitsland ging het voorafgaand aan het toernooi veel over de voorste vier: Kai Havertz, Florian Wirtz, Ilkay Gundogan en Musiala. De echte grote uitblinker van dit kwartet heet toch wel Musiala. Van de aanvaller van Bayern München komt het meeste gevaar en daarnaast produceerde hij ook de meeste treffers (twee stuks). Een nieuwe treffer van Musiala tegen Denemarken kan je 3.40 keer je inzet opleveren.

Mocht het nu echt niet lukken voor Duitsland, dan heeft Julian Nagelsmann altijd nog een troef in handen. Niclas Füllkrug wordt door de Duitse pers als 'joker' gezien en dat is niet voor niets. Net als Musiala scoorde hij ook al twee keer, maar dan na een invalbeurt. TOTO hanteert een quotering van 6.25 voor wanneer Füllkrug tegen Denemarken het laatste doelpunt van de wedstrijd maakt.

Overige doelpuntenmakers

- Kai Havertz: 3.00
- Florian Wirtz: 3.60
- Ilkay Gündogan: 3.80

- Rasmus Hojlund: 4.50
- Christian Eriksen: 7.00
- Joakim Maehle: 9.00

Wil jij met extra spanning genieten van de kraker in Dortmund? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's