Oranje traint opnieuw met complete groep richting achtste finale

Reacties

Het Nederlands elftal heeft zaterdagmiddag opnieuw met een complete groep getraind in aanloop naar de achtste finale van het EK tegen Roemenië van komende dinsdag.

Oranje traint opnieuw met complete groep richting achtste finale
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
Di 2 jul.
18:00
Nederland
Nederland

Zo heeft bondscoach Ronald Koeman in aanloop naar de vierde wedstrijd op het toernooi in Duitsland geen zorgen over de fitheid van zijn selectie. In aanloop naar het verloren groepsduel met Oostenrijk was Joshua Zirkzee nog ziek. Eerder werd de 23-jarige spits van Bologna alsnog bij de selectie gehaald vanwege hamstringproblemen bij Brian Brobbey.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Natuurlijk zal Koeman genoeg andere overdenkingen hebben na de pijnlijke afsluiter van de groepsfase. De bondscoach zal ook hebben gesignaleerd dat zijn spelers zelfkritisch zijn. Vrijdag bleek dat al toen Nathan Aké en Virgil van Dijk aanschoven voor het dagelijkse persmoment, zaterdag toonden ook Tijjani Reijnders en Bart Verbruggen dat aan.

Het Nederlands elftal traint in aanloop naar de achtste finale van komende dinsdag tegen Roemenië ook zondag en maandag nog. Maandagmiddag vertrekt de selectie naar speelstad München. Bij tegenstander Roemenië waren er vrijdag wel zorgen. Voormalig Ajax-middenvelder Razvan Marin liet de training schieten wegens spierklachten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.