Pak 50x je inzet als Ajax scoort!

ADVERTORIAL – In Azerbeidzjan speelt Ajax donderdagavond tegen Qarabag zijn derde groepswedstrijd in de Europa League. Trekken de Amsterdammers de positieve lijn door? Unibet biedt een heerlijke welkomstactie aan waarbij één goal van Ajax al genoeg is voor winst.

Pak 50x je inzet als Ajax scoort!
© Pro Shots
Qarabağ
Qarabağ
Do 24 okt.
18:45
Ajax
Ajax

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Meer dan 0.5 goals door Ajax, oftewel: Ajax scoort. De ploeg van trainer Francesco Farioli speelde dit seizoen vijftien wedstrijden en was in veertien van die wedstrijden trefzeker in de reguliere speeltijd. Meespelen met de actie kan op deze manier:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Ajax boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Meer dan 0.5 goals door Ajax en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Zondagmiddag was het voor Ajax in Almelo vier keer raak. Wout Weghorst groeide als invaller uit tot de matchwinner. Met twee goals in de tweede helft hielp de 41-voudig Oranje-international Ajax aan een 3-4 zege tegen Heracles. Voor de Ajacieden was dat alweer de zevende overwinning in de laatste negen wedstrijden. In die reeks van negen duels werd bovendien geen enkele keer verloren. Ajax kan dus met vertrouwen aantreden tegen Qarabag, dat op zijn beurt nog niet won in de groepsfase van de Europa League. Zowel Tottenham Hotspur (3-0) als Malmö FF (1-2) was te sterk voor de kampioen van Azerbeidzjan.

Ajax verzamelde in de eerste twee speelrondes vier punten en heeft dus een goede uitgangspositie. Van Besiktas werd overtuigend met 4-0 gewonnen, waarna begin oktober een 1-1 gelijkspel bij Slavia Praag volgde. Zie jij Ajax minstens scoren tegen Qarabag? Dan is deze welkomstactie een prachtige kans. De reguliere odd voor minstens één goal van Ajax is ongeveer 1.15. Nieuwe spelers (24+) kunnen dus gebruikmaken van de speciale quotering van 50.00.

Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's