Dortmund van Malen wil slechte herinnering wegpoetsen tegen Sankt Pauli

ADVERTORIAL - Vrijdagavond opent Borussia Dortmund speelronde zeven in de Bundesliga met een thuiswedstrijd tegen Sankt Pauli. Gezien de tegenvallende resultaten in uitwedstrijden zullen Die Borussen blij zijn dat ze thuis spelen, want het laatste duel met Sankt Pauli liep uit in een deceptie. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Dortmund van Malen wil slechte herinnering wegpoetsen tegen Sankt Pauli
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
rust
1 - 0
FC Sankt Pauli
FC Sankt Pauli

De laatste keer dat Borussia Dortmund tegenover Sankt Pauli stond, dateert van januari 2022. De twee clubs troffen elkaar destijds in de DfB Pokal en die wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de Noord-Duitsers. De enige twee spelers die nu nog in de selectie van Dortmund zitten die er destijds ook al bij waren, zijn Julian Brandt en Donyell Malen.

Quoteringen wedstrijduitkomst

- Borussia Dortmund wint: 1.33
- Sankt Pauli wint: 9.25
- Gelijkspel: 6.00

Een seizoen geleden was Malen nog onbetwiste basisspeler onder Edin Terzic, maar dat lijkt onder Nuri Sahin toch anders. De Oranje-international schippert tussen de basis en bank en ook voor vanavond is het dus een vraagteken of hij gaat starten. Mocht Malen op de bank beginnen, dan is de kans wel groot dat hij invalt. De quotering van 6.00 voor Malen maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd zou dan interessant kunnen zijn.

Wie wel gaan starten bij Dortmund, zijn Serhou Guirassy en Marcel Sabitzer. Guirassy kwam afgelopen zomer over van VfB Stuttgart en is al snel gewend geraakt aan het Signal Iduna Park. In de laatste twee thuiswedstrijden kwam de spits twee keer tot scoren. De quotering voor Dortmund wint in combinatie met een goal van Guirassy staat op 2.00. Een doelpunt van Guirassy in beide helften kan je 8.50 keer je inzet opleveren.

Ook Sabitzer zal met een goed gevoel zijn teruggekeerd bij Dortmund. De aanvallende middenvelder werkte een lekkere interlandperiode af met Oostenrijk, waarmee hij onder andere Kazachstan (4-0) en Noorwegen (5-1) versloeg. In totaal maakte hij daarin één goal en gaf twee assists. Twee schoten op doel van Sabitzer kan je 3.33 keer je inzet opleveren bij de bookmaker.

Benieuwd naar het overige, diverse aanbod van TOTO? Klik op deze link om de speciale quoteringen te bekijken. Veel plezier met het volgen van de wedstrijden vanavond.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's