Underdog Brentford boezemt angst in bij Manchester United

ADVERTORIAL – Met al een achterstand van tien punten op koploper Liverpool hervat Manchester United zaterdagmiddag de competitie. Door het vele puntenverlies staat de druk er flink op bij de ploeterende grootmacht, wat de thuiswedstrijd tegen Brentford alleen maar interessanter maakt. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Underdog Brentford boezemt angst in bij Manchester United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
Za 19 okt.
16:00
Brentford
Brentford

Het team van Erik ten Hag won dit seizoen in de Premier League nog maar twee keer. Fulham werd op 16 augustus met 1-0 verslagen op Old Trafford en bijna een maand later won United met 0-3 bij Southampton. Het waren lichtpuntjes in verder wederom donkere maanden voor de club. De kritiek van prominente oud-spelers van de twintigvoudig landskampioen op Ten Hag klonk steeds luider. Niet alleen vanwege de resultaten, maar ook vanwege het zo wisselvallige spel. De nummer veertien van de ranglijst scoorde in zeven speelrondes slechts vijf keer. Alleen Crystal Palace was minder vaak trefzeker.

Brentford maakte aanvallend juist heel veel indruk in de laatste wedstrijd voor de interlandbreak. The Bees scoorden liefst vijf keer tegen Wolverhampton Wanderers (5-3). De club van Nederlanders Mark Flekken en Sepp van den Berg stond na die zege elfde, wat gerust verdienstelijk mag worden genoemd. De bescheiden club uit Londen raakte met Ivan Toney in de zomer een van zijn belangrijkste spelers kwijt. De goalgetter vertrok voor meer dan veertig miljoen euro naar Saoedi-Arabië. Sindsdien lijkt Bryan Mbeumo er nog een schepje bovenop te hebben gedaan, als meest prominente aanvaller van Brentford. De 25-jarige Fransman die als international uitkomt voor Kameroen scoorde dit seizoen al zes keer in de Premier League. Hij zal kansen ruiken tegen de defensie die in twee van laatste drie duels drie treffers incasseerde (tegen FC Porto en Tottenham Hotspur).

Bij United is Zirkzee een van de spelers die snakt naar een doelpunt. De 23-jarige Oranje-international maakte als debutant in de eerste speelronde het winnende doelpunt tegen Fulham, maar wist daarna niet meer te scoren. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak mocht niet Zirkzee maar Rasmus Højlund starten. De 21-jarige Deense spits is teruggekeerd na blessureleed en lijkt ook de voorkeur te gaan krijgen tegen Brentford.

- Joshua Zirkzee: 2.15
- Rasmus Højlund: 2.30
- Marcus Rashford: 2.85

- Bryan Mbeumo: 3.40
- Fábio Carvalho: 3.70
- Kevin Schade: 4.25

Ondanks de beroerde prestaties tot nu toe in het nieuwe Premier League-seizoen is United met de kwaliteiten in de selectie natuurlijk wel de favoriet tegen Brentford. Inzetten op een zege van het team van Ten Hag kan 1.65 keer de inleg opleveren. Voor een overwinning van de bezoekers uit Londen staat een quotering van 4.75.

Met de optie Betbuilder kun jij als speler jouw eigen combinatie van weddenschappen opbouwen. Zie jij Manchester United winnen maar Brentford ook scoren? De quotering voor Manchester United wint en Beide Teams Scoren is bijvoorbeeld 2.62.

Bekijk hier het uitgebreide aanbod en ontdek de vele mogelijkheden bij TOTO. Veel plezier bij het nieuwe voetbalweekend!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's