Hoop bij Liverpool: zo worden de titelkansen van Arne Slot ingeschat

ADVERTORIAL – In de Premier League is er maar één club die het in de eerste zeven speelrondes beter heeft gedaan dan favorieten Manchester City en Arsenal: het Liverpool van Arne Slot. In het seizoen na het afscheid van de zo geliefde Jürgen Klopp staan The Reds vooralsnog bovenaan. De quoteringen van Unibet geven een beeld van hoe de titelkansen momenteel worden ingeschat.

Hoop bij Liverpool: zo worden de titelkansen van Arne Slot ingeschat
© Pro Shots

Nadat Klopp zijn afscheid bij Liverpool aankondigde, ging het in Engeland vaak over de terugval van Manchester United na het vertrek van Sir Alex Ferguson. En over hoe Arsenal worstelde na het einde van het tijdperk met Arsène Wenger aan het roer. Slot stond voor de zware taak om op Anfield een van de meest populaire coaches uit de clubhistorie op te volgen. Dat doet de voormalige trainer van AZ en Feyenoord tot nu toe alleraardigst. Dat is nog zacht uitgedrukt.

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
7
6
0
1
13-2
+11
18
2
Manchester City
7
5
2
0
17-8
+9
17
3
Arsenal
7
5
2
0
15-6
+9
17
4
Chelsea
7
4
2
1
16-8
+8
14
* Actueel tot en met 11 okt. 2024

Liverpool liet maar drie punten liggen in de eerste zeven speelrondes en ging de interlandperiode in als nummer één van Engeland. Niet alleen de prestaties zorgen voor enthousiasme, ook het spel doet dat. Onder Slot is de ploeg wat geduldiger geworden in balbezit, wat het combinatiespel ten goede lijkt te zijn gekomen. Ryan Gravenberch is een van de spelers die zich profileert in die nieuwe speelwijze. De 22-jarige Nederlander is hard op weg om uit te groeien tot een van de revelaties van het seizoen. Virgil van Dijk verdient ook complimenten, als leider van de minst gepasseerde defensie van de Premier League.

Na de veelbelovende start wordt Liverpool nog wel als derde kanshebber op de landstitel gezien. Voor het team van Slot als kampioen van de Premier League staat een quotering van 4.50. Ter vergelijking: de odd voor Arsenal als nummer één is 2.45. Dat Manchester City (2.65) kijkend naar de noteringen niet meer de topfavoriet is, heeft mede te maken met de zware blessure van Rodri. De EK-winnaar komt dit seizoen niet meer in actie door een kruisbandblessure.

Quoteringen titelstrijd

- Arsenal: 2.45
- Manchester City: 2.65
- Liverpool: 4.50
- Chelsea: 21.00

Voor Liverpool staat bij de hervatting van de Premier League direct een topper op het programma. Chelsea-thuis is zondag het begin van een zware reeks. Een week later wacht een uitwedstrijd tegen concurrent Arsenal. En alvast voor in de agenda: op zondag 1 december spelen The Reds thuis tegen rivaal Manchester City.

Welkomstactie
Ben jij nog geen speler bij Unibet en wil jij het Premier League-spektakel met extra spanning beleven door weddenschappen te spelen? De bookmaker biedt voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder tot zaterdagavond een fraaie welkomstactie aan. Bij die actie is de quotering voor een zege van PSV uit tegen AZ verhoogd naar liefst 50.00. Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's