Beleeft De Jong weer zo'n droomavond als een jaar geleden in Alkmaar?

ADVERTORIAL - Zaterdagavond speelt PSV de topper in de Eredivisie in Alkmaar tegen AZ. Een seizoen geleden was dat één van de wedstrijden waarin Luuk de Jong uitblonk. Kan hij dat kunstje herhalen? TOTO heeft de Lekker Man Special op een doelpunt van hem ingestoken.

AZ
AZ
1 - 2
PSV
PSV

Voor bestaande spelers heeft TOTO wat moois: de Lekker Man Special! Momenteel is de weddenschap 'Luuk de Jong scoort' geboost van 2.10 naar 3.00Klik hier om mee te spelen.

De Jong speelt AZ-verdediging aan gort

Het is 17 december 2023. PSV is bezig aan een winstreeks in de Eredivisie en deze dreigt uit de handen te glippen met een uitwedstrijd bij AZ, een op papier lastige tegenstander. Vanaf de eerste minuut bleek dat helemaal niet het geval te zijn. Mede door een weergaloze De Jong wervelde PSV zich in de eerste helft al langs de Alkmaarders.

De Jong maakte een strafschop, gaf een pracht van een assist op Ismael Saibari. Diezelfde Saibari bediende De Jong weer in de tweede helft en daarmee was de 0-4 eindstand een feit. Het was één van de meest memorabele wedstrijden die PSV in het seizoen speelde. Een zeer goede herinnering voor De Jong dus.

Benieuwd naar het overige, grote, diverse aanbod van TOTO? Klik op de volgende link om hier een kijkje te nemen op de website. Veel plezier met het volgen van AZ - PSV.