Ajax kan weer rekenen op zijn defensie

ADVERTORIAL – Ajax begint zondagmiddag in Almelo aan een nieuwe drukke periode. Blijft de door Francesco Farioli verstevigde defensie tegen Heracles opnieuw overeind? Unibet speelt op de sterke verdedigende statistieken in met een speciale verhoogde odd!

Ajax kan weer rekenen op zijn defensie
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
3 - 4
Ajax
Ajax

Unibet biedt voor de wedstrijd tussen Heracles en Ajax een fraaie Uitblinker aan. Deze weddenschap met een flink verhoogde quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder. Het gaat om de weddenschap dat Ajax de nul houdt (3.00).

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Heracles Almelo - Ajax
Weddenschap: Minder dan 0.5 doelpunten door Heracles Almelo
Quotering: 3.00

Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze weddenschap is 15 euro.

Vorig seizoen kreeg Ajax in de Eredivisie in totaal 61 goals tegen. Het contrast met de cijfers na de eerste maanden in het nieuwe seizoen is groot. Farioli heeft hard gewerkt aan het verbeteren van de organisatie bij balbezit van de tegenstander en dat heeft zijn vruchten al afgeworpen. Ajax kreeg in zes competitiewedstrijden vier goals tegen. De onderliggende cijfers tonen aan dat Ajax in die wedstrijden gemiddeld ook weinig heeft weggegeven. Geen concurrent kon bij het ingaan van de nieuwe speelronde tippen aan het moyenne van 0,62 Expected Goals Against per negentig minuten.

Welkomstactie (24+)
Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder biedt Unibet ook een speciale welkomstactie aan. Bij die actie kan voor 50 euro aan Free Bets worden vrijgespeeld. Deze gratis weddenschappen zijn beschikbaar nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is afgehandeld. Een voorbeeld: zet jij na het inschrijven voor de welkomstactie 10 euro in op een weddenschap voor de wedstrijd Heracles Almelo – Ajax, dan zijn de gratis weddenschappen kort na het laatste fluitsignaal beschikbaar. Het gaat om vijf Free Bets ter waarde van 10 euro per stuk.

Meespelen kan hier!

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's