Liverpool versus Chelsea: wie van de briljante linkspoten staat op?

ADVERTORIAL – Het is een Premier League-topper om van te smullen: Liverpool staat deze zondag in eigen huis tegenover Chelsea. Beide clubs hebben zich vroeg in het seizoen ontpopt tot meer dan serieuze uitdagers van Manchester City en Arsenal. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Liverpool versus Chelsea: wie van de briljante linkspoten staat op?
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 1
Chelsea
Chelsea

Voor Arne Slot wordt dit de tweede confrontatie in de Premier League met een andere grootmacht. Na zijn eerste topper in de Engelse competitie kon de voormalige coach van Feyenoord met een grote glimlach de catacomben opzoeken. Liverpool overklaste op 1 september in het hol van de leeuw het Manchester United van Erik ten Hag en won met 0-3. Dat was een van de zes overwinningen van The Reds in de eerste zeven speelrondes. De ploeg van Slot ging als koploper van de Premier League de interlandbreak in.

Chelsea is onder de nieuwe manager Enzo Maresca ook voortvarend aan het seizoen begonnen. De club had het vorig seizoen nog erg lastig en eindigde ondanks een knappe eindsprint teleurstellend als zesde. Wint Chelsea deze zondag bij Liverpool, dan treedt het team de topdrie binnen. Als Chelsea wint, is de kans groot dat Cole Palmer daar een grote rol bij speelt. De Engelse international is dé man in vorm in de Premier League. De 22-jarige linkspoot uit Manchester werd vorig jaar overgenomen van Manchester City en die transfer is een voltreffer gebleken voor Chelsea. Palmer was dit seizoen in de Premier League al direct betrokken bij elf treffers. Hij scoorde zes keer en gaf vijf assists.

TOTO speelt met een fraaie Goalgetter Boost in op de goede prestaties van de Chelsea-ster. De quotering voor Mohamed Salah & Cole Palmer scoren is verhoogd naar 8.00. Salah was dit seizoen ook alweer op dreef. De linksbenige rechtsbuiten van Liverpool staat na zeven optredens op vier goals en vier assists.

Wie is de favoriet bij deze topper? De quoteringen wijzen duidelijk naar Liverpool. Inzetten op een overwinning van de ploeg van Slot kan 1.60 keer de inleg opleveren. Voor een zege van het Chelsea van Maresca staat een quotering van 5.00.

TOTO pakt bij deze clash ook uit met vier Price Boosts. Het gaat om deze weddenschappen:

- Liverpool wint en meer dan 4 goals in de wedstrijd: 3.80
- Chelsea scoort in beide helften: 4.00
- Mohamed Salah maakt twee goals of meer: 7.00
- Chelsea wint met 2-1, 3-1 of 4-1: 10.50

Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en geniet met extra spanning van Liverpool - Chelsea door mee te spelen. Veel plezier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's