Pastoor voegt daad bij woord en voert gesprekken over bijzondere nieuwe baan

Reacties

Alex Pastoor is er serieus mee bezig om privé-chauffeur te worden. De 57-jarige trainer die afgelopen seizoen afscheid nam van Almere City, heeft de eerste gesprekken over de nieuwe baan gevoerd, zo vertelt hij in gesprek met Ziggo Sport.

Pastoor voegt daad bij woord en voert gesprekken over bijzondere nieuwe baan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pastoor was zaterdagmiddag te gast als analyticus voor Ziggo Sport tijdens het duel tussen AZ en Atalanta. Aan het begin van de uitzending ging het even over de spraakmakende opmerking die hij aan het eind van het afgelopen seizoen maakte. Daarin onthulde Pastoor dat hij het wel zag zitten om als privé-chauffeur aan de slag te gaan. Een gekscherende suggestie dachten velen, maar niets blijkt minder waar. Er zijn al verschillende gesprekken met onbekende bedrijven geweest, aldus Pastoor.

'De meesten dachten dat ik niet serieus was en ik kreeg diverse aanbiedingen van post-order-bedrijven, maar ik dacht meer aan directe privé-chauffeur', begint Pastoor, die uitlegt waarom het hem leuk lijkt om te doen. 'Ik heb gemerkt toen ik trainer van Almere was en ook de podcast maakte (Open Vizier, red.), dat ik het prettig vond om 's avonds naar huis gereden te worden. Dat gaf enorm veel rust. Wie weet is het iets waar ik een deel van de week mee kan vullen.'

Naast zijn mogelijk toekomstige baan als privé-chauffeur zal Pastoor dit seizoen ook nog een aantal keer op de tv te bewonderen zijn als analyticus bij Ziggo Sport. Daarnaast gaat hij zich nog meer bezighouden met het begeleiden van trainers, geven van podcastcursussen en het intensiever benaderen van zijn eigen podcast Open Vizier.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.