Rappende Lang steelt de show bij afscheid van Club Brugge

Reacties

Noa Lang nam donderdag afscheid bij Club Brugge. Wie de 24-jarige PSV'er een beetje gevolgd heeft, had al wel kunnen voorspellen dat hij dat niet geruisloos zou doen. Rappend en met een staaltje acrobatiek gaf hij het publiek in het Jan Breydelstadion de kans om hem uit te zwaaien.

Rappende Lang steelt de show bij afscheid van Club Brugge
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Al voor de wedstrijd dook Lang op ergens op het stadionterrein, waar hij een podium had beklommen en voor een grote schare fans van de blauw-zwarten een stukje uit zijn nieuwe nummer rapte. Daarna mocht Lang als eregast de aftrap verrichten, en ook daar pakte hij zijn momentje.

In België worden spelers of andere beroemdheden om de haverklap uitgenodigd voor de officieuze aftrap, en het is de bedoeling dat je de bal dan in één keer ergens heenschiet, het maakt niet zo heel veel uit waarheen. Lang maakte van het moment gebruik om nog even bovenop de bal te gaan staan voor hij ex-ploegmakker Hans Vanaken inspeelde. Het Brugse publiek smulde ervan. Ze missen hun smaakmaker, zoveel is duidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.