Vitesse krijgt nog eens uitstel van beroepscommissie

Reacties

Vitesse heeft tot en met 31 juli 12.00 uur de tijd om aanvullende stukken aan te leveren bij de beroepscommissie van de KNVB. Zo hebben de Arnhemmers opnieuw een beetje lucht gekregen.

Vitesse krijgt nog eens uitstel van beroepscommissie
© Pro Shots

Vitesse kreeg eerder een week uitstel en heeft aansluitend daarop vrijdag stukken ingediend bij de beroepscommissie van de KNVB. De aangeleverde informatie vraagt om extra gegevens. Op verzoek van Vitesse krijgt de club daar tot de laatste dag van juli de tijd voor. Op 1 augustus komt waarschijnlijk de definitieve uitspraak over de licentie van Vitesse.

Algemeen directeur Edwin Reijntjes laat via de Vitesse-site weten het vervelend te vinden dat de club nog langer in de wachtkamer zit. 'Alhoewel ik het proces begrijp en blij ben dat we nog in de race zijn, moeten wij nog steeds alles on-hold zetten richting komend seizoen. Dat is wrang, aangezien wij het namelijk weer gewoon over voetbal willen hebben, zoals het eigenlijk hoort', laat de bestuurder weten. Hij sluit af met: 'Houd vol Vitessenaren, hoe lastig ook!'

Op 9 augustus staat de eerste wedstrijd van Vitesse in het nieuwe seizoen op het programma. Telstar komt dan naar Arnhem in de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.