Voetbal op tv: op deze manier kijk je vanavond de duels van Go Ahead en Ajax

Reacties

Vanavond staan de Europese returns van Ajax en Go Ahead Eagles op het menu. De Amsterdammers gaan in de Europa League op bezoek bij FK Vojvodina, Kowet speelt in de Conference League een uitduel met SK Brann. Beide wedstrijden kijk je op Ziggo Sport.

Voetbal op tv: op deze manier kijk je vanavond de duels van Go Ahead en Ajax

Hoe doe je dat? Vorige week maakten we voor het eerst kennis met de nieuwe verdeling. Het Europese voetbal is vanaf dit seizoen uitsluitend bij Ziggo Sport te zien. De wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn gratis te bekijken. Klanten met een tv-abonnement van Ziggo hoeven alleen maar kanaal 14 op hun toestel op te zoeken om te kijken, alle anderen met een smartphone of tablet kunnen zich aanmelden voor Ziggo Sport Free, de app van Ziggo Sport installeren en het hoofdkanaal naar hun televisie casten.

Op het open kanaal gaat het beeld vanaf 18.40 uur naar Bergen, waar Go Ahead Eagles de return speelt tegen SK Brann. Om 19.00 uur wordt de wedstrijd live in beeld gebracht. Omdat de ontmoeting in Noorwegen nog niet is afgelopen als Ajax aftrapt op bezoek bij Vojvodina, wordt het uitduel van de Amsterdammers vanaf 20.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport 2 en op Ziggo Sport Free. De voorbeschouwing begint twintig minuten eerder.

Eindigt de wedstrijd van Go Ahead niet in een verlenging, dan kun je het laatste kwart van de ontmoeting tussen Vojvodina en Ajax op het open kanaal bekijken. De wedstrijd blijft uiteraard ook te zien op Ziggo Sport 2 (die achter de betaalmuur zit) en Ziggo Sport Free. Na het laatste fluitsignaal worden de reacties uit het Ajax-kamp in beeld gebracht.

Wedstrijd Aftrap Zender
SK Brann - Go Ahead Eagles 19.00 uur Ziggo Sport & Ziggo Sport Free (online)
Vojvodina - Ajax 20.00 uur Ziggo Sport 2 & Ziggo Sport Free (online)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.